Starter egen frisørsalong

av | 13. august 2018

Maria Råberg (28) og Hilde Katrine Hanssen (27) er stolte over å åpne dørene til Studio 1 Frisør på Handelsparken Sortland. Etter å ha drevet med frisørfaget i flere år er de ivrige etter å skape noe eget gjennom en helt ny og moderne salong.
 

Bringer trendene til Vesterålen

«For oss er det viktig at hver kunde føler seg vel både under og etter besøket. Vi jobber hardt for at de skal få det resultatet de ønsker, og vi gir oss ikke før de er førnøyde», sier Maria. De to ambisiøse frisørene har bestandig kunden i fokus, og det er nettopp de lojale kundene deres som har gjort at de nå starter sin egen salong på Handelsparken.

«Som frisør er vi aldri utlærte. Derfor følger vi aktivt med på nye trender og teknikker slik at vi kan gi våre kunder best mulig utbytte av frisørtimen sin. Vi drar også ofte på kurs slik at vi kan bringe trendene til Vesterålen», forklarer Hilde.
 

Et bredt tjenestetilbud

I tillegg til frisørtjenester som klipp, farge og striper, tilbyr Studio 1 Frisør en rekke andre tjenester som blant annet hairextensions, vippeextensions og feststyling. Frisørene kan også leies inn av privatpersoner eller bedrifter i forbindelse med styling til fotooppdrag.

«Vi er også utdannet brynstylister, det vil si at vi former og farger bryn og vipper», sier Maria.

Maria og Hilde har nøye valgt hvilke produkter de skal ta inn i salongen. «Vi har valgt å ta inn kvalitetsprodukter som vi vet kundene våre liker. Vi er opptatt av miljø og dyrevelferd, og har derfor alliert oss med de beste leverandørene. Hovedproduktene våre heter Amika og er en allergivennlig serie med masse pleie», forteller Hilde.
 

Åpning 16. August

«Vi inviterer alle til å komme innom for å se salongen og hilse på oss fra kl. 09.00 torsdag 16. August. Det vil bli servert kaker og noe å drikke», avslutter frisørene.