Monica Johansen (25) har hjulpet til i morens dyrebutikk siden hun var 14 år. Nå står hun klar til å åpne Blåbyen hund og katt – en helt ny dyrebutikk i Handelsparken Sortland.
 

Nye muligheter med bedre beliggenhet

«Min mor startet sin egen dyrebutikk på Stokmarknes for 13 år siden. Etter hvert åpnet hun også butikk på Sortland, og jeg jobbet ofte der på fritiden», forteller Monica. Etter en stund kom beskjeden om at butikken måtte flyttes til et nytt lokale. Dette gjorde at beliggenheten ikke ble like bra som tidligere. «Butikken ble lagt ned, men jeg følte at vi ikke var helt ferdig med å drive dyrebutikk. Nå satser jeg på en ny dyrebutikk med en mye bedre beliggenhet enn tidligere. Dette tror jeg vil gi oss mange spennende muligheter», smiler Monica.

«Senteret har mange spennende butikker, og jeg tror Blåbyen hund og katt vil passe godt inn her. Fordelen med å være på Handelsparken er at det er lettere for folk å ta turen innom og slå av en dyreprat».
 

Kjempeutvalg til hund og katt

Den nye dyrebutikken satser utelukkende på hunde- og katteutstyr siden etterspørselen er størst på denne typen produkter. «Vi har gjennom flere år funnet veldig gode leverandører, og erfart hva som duger og hva som ikke duger. Hos Blåbyen hund og katt vil kunden alltid finne både dyrere kvalitetsprodukter og rimeligere varianter uansett behov», forteller Monica. «Vi prøver hele tiden å holde oss oppdatert på nye produkter, og ta til oss ny kunnskap slik at vi kan innfri kundenes forventninger når de besøker oss».

For den nye butikkeieren er det viktig at alle kundene får den hjelpen de trenger, og at folk bestandig kan komme innom for en hyggelig prat. «Vi lover spennende nyheter, gode tilbud og en hyggelig atmosfære. Alle skal føle seg velkommen hos oss, og vi håper på å se både gamle og nye kunder innom den nye butikken», avslutter Monica.